Choď na obsah Choď na menu
 


Brigáda v Púchove 8.11.2009

9. 11. 2009

 

 

V skratke- dnes sme si rozdelili pracovné úlohy tak, aby po nás bolo čosi vidno. Námestník sa rozhodol dorobiť nahotovo nové obloženia stien, ktoré boli uchytené zatiaľ len provizórne, predseda sa plazil s opaľovacou pištoľou kdesi pod plafónom a juniorka sa vrhla s piksľou lazúry a so štetcom v ruke na vnútorné okenné rámy. Lebo by bola večná škoda vynaloženej energie na ich pracnú rekonštrukciu.

 

Obrázok

 

Obrázok

 

Kedže sú mladší jedinci rýchlejší, ako my starci - strihol si Rudko po skončení náteru ešte očistenie a ohobľovanie posledného okenného rámu. V stropných partiách tiež ubudla veľká časť bielej a objavuje sa väčšmi hnedastý tón surového sololitu. Pri definitívnom osadení podokenných panelov sme sa snažili dodržať pôvodný technologický postup.Ten spočíval najmä v podlepení kovových stykových plôch karosérie s vnútorným obkladom plátnom, z dôvodu minimalizovania rezonancií pri naštartovanom vozidle.

 

Obrázok

 

Obrázok

Kedže ošetrené drevené rámy boli už suché, mohli sme ich osadit naspäť na pôvodné miesta.Nabudúce nás teda čaká očistenie zvyšok plafóna - tzn. dve čiastočne očistené čelá oddielu a posledný z piatich stropných panelov.No a samozrejme pokračovanie nových obkladov stien. Možno stihneme vymeniť aj jedno zo sťahovacích okien na prednom stanovišti, kedže zásluhou severočeského spolku ŽMZ s podobným zameraním, sme získali  použiteľný rám okna vo veľmi zachovalom stave. Čím ďakujeme za darček, za ktorý sa budeme v blízkej budúcnosti revanšovať. 

 

Obrázok

 

Obrázok

 

 

 

Prehľad našich brigád nájdete na našej stránke v časti Naše brigády

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.