Choď na obsah Choď na menu
 


Archív

Prispevky, ktoré sa našli

Výletné jazdy do Radošiny

23. 6. 2023

Vlaky Slovenska v spolupráci so Spoločnosťou Považskej Dráhy Žilina a obcami: Veľké Ripňany a Behynce, Malé Ripňany, Radošina, Nové Sady, Čab a Zbehy organizujú podujatie „Výletné jazdy do Radošiny“ vlakom dňa 15.07.2023 (sobota) na trase:
Trenčianska Teplá - Trenčín – Piešťany - Leopoldov - Zbehy - Radošina - Zbehy - Leopoldov - Piešťany - Trenčín - Trenčianska Teplá.

UPOZORNENIE PRE CESTUJÚCICH:

Z prevádzkových dôvodov bude odchod vlaku z Trenčianskej Teplej do Radošiny posunutý  na 9:20 hod.  Vlak preto bude oproti plagátovým časom meškať cca 30 minút. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté meškanie, ktoré nie je spôsobené vinou SPDŽ. 

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Anenská púť 2023

19. 7. 2023

Pri príležitosti tradičnej púte ku sv. Joachimovi a Anne bude pre veriacich aj pre širokú verejnosť v sobotu 22.7. večer a v nedeľu 23.7. dopoľudnia vypravené mimoriadne vlaky Spoločnosti Považskej Dráhy Žilina do Lednických Rovní. Cestovný poriadok nájdete na vloženom odkaze na plagát. Aj tohto roku sme pre záujemcov o jazdu historickým vlakom pridali jeden pár mimoriadnych vlakov z Lednických Rovní do Nemšovej a späť. Jednosmerné cestovné je 2€ v úseku Trenčianska Teplá - Lednické Rovne, od Pruského za 1€, deti od 6 do 15 rokov platia polovicu cestovného. Deti do 6 rokov zdarma. Žiadne iné zľavy sa vo vlakoch SPDŽ neuznávajú. Preprava detských kočíkov a bicyklov je možná v obmedzenom množstve, mamičky s kočíkmi majú prednosť pred bicyklom.

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Mikulášsky vlak 2023

27. 11. 2023

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú malých aj veľkých na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Záujemcovia sa môžu opäť tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach, kam sa v sobotu 3. 12. chystá Mikuláš so svojimi pomocníkmi.

!!!VYPREDANÉ!!! Lístky sa už nedajú kúpiť, všetky miesta sú obsadené.

Ďakujeme za Váš záujem. Pre záujemcov o jazdu vláčikom bez mikulášskeho programu ponúkame možnosť jazdy iba v úseku Rajecké Teplice - Rajec, kde je predpoklad voľných miest v súprave. Jednosmerné cestovné  v úseku Raj.Teplice - Rajec resp. Rajec - Rajecké Teplice je 2€. Deti do 6 rokov  zdarma. 

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Najdené zložky

Neboli najdené žiadne zložky