Choď na obsah Choď na menu
 


Archív

Prispevky, ktoré sa našli

Anenská púť 2022

8. 7. 2022

Pri príležitosti tradičnej púte ku sv. Joachimovi a Anne bude pre veriacich aj pre širokú verejnosť v sobotu 23.7. večer a v nedeľu 24.7. dopoľudnia vypravené mimoriadne vlaky Spoločnosti Považskej Dráhy Žilina do Lednických Rovní. Cestovný poriadok nájdete na vloženom odkaze na plagát. Tento rok sme pre záujemcov o jazdu historickým vlakom pridali jeden pár mimoriadnych vlakov z Lednických Rovní do Nemšovej a späť. Jednosmerné cestovné je 2€ v úseku Trenčianska Teplá - Lednické Rovne, od Pruského za 1€, deti od 6 do 15 rokov platia polovicu cestovného. Deti do 6 rokov zdarma. Žiadne iné zľavy sa vo vlakoch SPDŽ neuznávajú. Preprava detských kočíkov a bicyklov je možná v obmedzenom množstve, mamičky s kočíkmi majú prednosť pred bicyklom. Cyklistom odporúčame nasadnúť na bicykel a šľapať namiesto prepravy bicyklov vo vlaku. Bicykel nie je módny doplnok ani batožina, ale dopravný prostriedok. 

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Výletné vlaky do Radošiny

12. 7. 2022

Na základe ohlasov z minuloročnej akcie sme sa rozhodli, že aj tohto roku spoločnými silami zorganizujeme jazdy výletnými vlakmi do Radošiny. Všetky potrebné informácie ako Cestovný poriadok, rezervácie alebo cenník nájdete na priloženom plagáte.

 

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Rajecká Anča 2022

29. 7. 2022

Uprostred leta sa už tradične máte možnosť povoziť na starej Rajeckej Anči. Pôvodne sme plánovali malé spestrenie v skladbe našich vlakov, ale prebiehajúce stavebné práce na modernizácii uzlu Žilina nám to  zatiaľ nedovoľujú. V spolupráci s Považským múzeom v Žiline sa počas víkendu 13.-14.8. 2022  na Vás všetkých tešíme už na 12.ročníku. Všetky dôležité informácie nájdete na vloženom plagátiku.

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Mikulášske vlaky 2022

29. 11. 2022

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú malých aj veľkých na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Záujemcovia sa po dvoch rokoch môžu opäť tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach, kam sa v sobotu 3. 12. chystá Mikuláš so svojimi pomocníkmi.

!!!VYPREDANÉ!!! Lístky sa už nedajú kúpiť, všetky miesta sú obsadené.

Ďakujeme za Váš záujem. Pre záujemcov  iba o jazdu vláčikom bez mikulášskeho programu pridávame do súpravy vlaku jeden vozeň, ktorého kapacita je 35 miest. Po naplnení kapacity vozňa nebude umožnený nástup ďalších cestujúcich! Vzhľadom na zvýšený záujem ponúkame možnosť jazdy v úseku Rajecké Teplice - Rajec, kde je predpoklad voľných miest aj v ostatných vozňoch súpravy. Cestovné v pridanom vozni v úseku Žilina - Rajec  je 3€, v úseku Raj.Teplice - Rajec 2€. Deti do 6 rokov  zdarma. 

 

Cestovný poriadok

Žilina                                   odchod 15.20

Žilina -Záriečie                  odchod 15.25

Žilina- Solinky                   odchod 15.29

Bytčica                                odchod 15.32

Lietavská Lúčka                odchod 15.35

Rajecké Teplice                 príchod 16.00

Rajec                                   príchod 16.17


Rajec                                  odchod  17.28

Rajecké Teplice                 odchod 17.40

Lietavská Lúčka                odchod 17.58

Bytčica                                odchod 18.02

Žilina-Solinky                    odchod 18.06

Žilina-Záriečie                   odchod 18.11

Žilina                                   príchod 18.15

Kapacita vlaku je obmedzená. Platí prepravný poriadok ŽMSR.

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Najdené zložky

Neboli najdené žiadne zložky