Choď na obsah Choď na menu
 


Archív

Prispevky, ktoré sa našli

Anenská púť 2021

18. 7. 2021

Pri príležitosti tradičnej púte ku sv. Joachimovi a Anne bude pre veriacich aj pre širokú verejnosť v sobotu 24.7. večer a v nedeľu 25.7. dopoľudnia vypravený mimoriadny vlak Spoločnosti Považskej Dráhy Žilina do Lednických Rovní. Cestovný poriadok nájdete na vloženom odkaze na plagát. Tento rok sme pre záujemcov o jazdu historickým vlakom pridali jeden pár mimoriadnych vlakov z Lednických Rovní do Nemšovej a späť. Jednosmerné cestovné je 2€ v úseku T.Teplá - L.Rovne, od Pruského za 1€, deti od 6 do 15 rokov platia polovicu cestovného. Deti do 6 rokov zdarma. Žiadne iné zľavy sa vo vlakoch SPDŽ neuznávajú. Preprava detských kočíkov možná v obmedzenom množstve. Cyklistom odporúčame nasadnúť na bicykel a šľapať namiesto prepravy bicyklov vo vlaku. Bicykel nie je módny doplnok ani batožina, ale dopravný prostriedok.  

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 1

RONA Expres 2021

29. 7. 2021

Na základe oznamu organizátora DOD RONA sa ani tohto roku nebude konať Deň otvorených dverí. Tohtoročné mimoriadne vlaky do/z  Lednických Rovní  dňa 28.8.2021 sú zrušené.

Dúfame, že sa s Vami na rovnianskej štreke  čoskoro stretneme pri inej príležitosti.

 

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Rajecká Anča 2021

12. 8. 2021

Ako už tradične, ani túto sezónu na Rajeckej Anči nevynecháme. Pôvodne sme plánovali malé spestrenie v skladbe našich vlakov, ale prebiehajúce stavebné práce na modernizácii uzlu Žilina nám to  zatiaľ nedovoľujú. V spolupráci s Považským múzeom v Žiline sa počas víkendu 14.-15.8. 2021  na Vás všetkých tešíme už na 11.ročníku. Všetky dôležité informácie nájdete na vloženom plagátiku.

 

 
Celý príspevok | Rubrika: Železničné akcie | Komentáre: 0

Mikulášska jazda 2021

25. 11. 2021

Vzhľadom na aktuálne platné vyhlásenie vlády sa Mikulášska jazda ani tohto roku konať nebude. Ďakujeme za Vašu priazeň a tešíme sa na Vás v našich vlakoch v sezóne 2022.

 

Najdené zložky

Neboli najdené žiadne zložky